Logo
Geheimen om uw baby van 3 maanden de hele nacht door te laten slapen
28 okt 2022

Geheimen om uw baby van 3 maanden de hele nacht door te laten slapen

Bericht door admin

Het lijkt wel alsof iedereen een baby kan leren hoe ze de hele nacht door moet slapen, behalve jij. Je doet alles wat je kunt, maar je kindje blijft wakker. Wat zijn geheimen die andere ouders weten die hen in staat lijken te stellen hun kinderen door de nacht te laten slapen? In dit artikel vertellen we je vier tips om je baby de hele nacht door te laten slapen.

Tip 1: Zorg ervoor dat je baby moe is voordat hij of zij gaat slapen.

Dit lijkt een inkoppertje, maar het kan makkelijker gezegd dan gedaan zijn. Het is belangrijk dat je baby een vast slaapritueel heeft, zodat ze weten wanneer het tijd is om te slapen. Bekijk bijvoorbeeld dit slaapschema baby 3 maanden. Een uur voordat je baby gaat slapen, moet je hen rustig houden en ervoor zorgen dat ze niet over gestimuleerd raken. Dit betekent geen tv kijken, niet hard spelen en niet te veel eten of drinken

Tip 2: Zorg ervoor dat de slaapkamer donker en rustig is.

Baby’s slapen het het beste in een donkere en rustige kamer. Gebruik zo mogelijk verduisterende gordijnen om de kamer zo donker mogelijk te maken. Vermijd ook lawaai in de kamer dat uw baby wakker kan maken. Dit betekent niet telefoneren, geen luide muziek en geen dichtslaande deuren

Tip #3: Leg uw baby op de rug te slapen

Baby’s moeten altijd op hun rug slapen om het risico op SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) te verminderen

Tip #4: Geef uw baby een fopspeen.

Fopspenen zijn geweldig voor baby’s omdat ze hen helpen te kalmeren en in slaap te vallen. Als uw baby midden in de nacht wakker wordt, kan een fopspeen helpen hen terug in slaap te brengen.

Dit zijn slechts vier tips die je kunnen helpen om je baby de hele nacht door te laten slapen. Wil je meer informatie, kijk dan op babyslaapjes.nl voor meer artikelen over baby’s slapen!

0 Reacties