Logo
E-chopper kopen voor de verhuur
18 aug 2021

E-chopper kopen voor de verhuur

Bericht door admin

Stel je wilt een e-chopper kopen welke je voor de verhuur wilt gaan gebruiken, waar dien je dan allemaal rekening mee te houden? We hebben hier de belangrijkste tips op een rijtje gezet:

Bekijk welk model je wilt gaan gebruiken voor de verhuur.

Er zijn steeds meer diverse modellen welke voor zowel de particuliere als de zakelijke (verhuur) markt worden gebruikt. Voor de verhuur is het belangrijk om te kijken naar bijvoorbeeld de accuduur en of deze makkelijk te verwisselen zijn. Bekijk hier het aanbod van de verschillende e-choppers.

Zorg voor extra accu’s

Wanneer je de e-choppers wilt gaan gebruiken voor de verhuur, raden we aan om per e-chopper een extra accu aan te schaffen. Dit betekent dat de e-choppers niet stil hoeven te staan om eerst op te laden voordat ze weer verhuurt kunnen worden. Hierdoor kun je maar liefst 3 tot 4 keer een e-chopper verhuren omdat gedurende de tour, de andere accu’s weer opgeladen kunnen worden.

Zorg voor een goede verzekering.

Laat de e-choppers verzekeren! De Vereende is de verzekering die ervaring heeft met het verzekeren van de e-choppers. De kosten hiervan bedragen circa €30,- per maand per e-chopper. Naast deze WA verzekering dien je ook nog een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Deze kunnen je tegelijk met je WA verzekering afsluiten bij de Vereende. Let op, dat je een huurcontract opstelt welke je de huurder laat ondertekenen, dit om misverstanden wanneer er iets gebeurd te voorkomen.

Zorg voor een goede reclamecampagne

Nu er steeds meer e-choppers in NL rondrijden, dien je natuurlijk ook zichtbaar te worden voor de potentiële klanten. We raden aan om zowel een Instagram als een facebook pagina in te richten waarop jij jullie content kan delen. Een andere tip is om de plaatselijke VVV te benaderen om een stukje te vermelden over jouw verhuurpunt.

0 Reacties